Categories
Uncategorized

LIEBSTER AWARD.

Hey guys♥♥♥. I hope you all are having a nice day. I just got nominated for my first Liebster Award by Sonal Mishra. Thank you so much Sonal. She’s an amazing writer. Check out her site http://ouractionisourluck.wordpress.com. I hope you like her posts as I do.

RULES TO THE LIEBSTER BLOGGER AWARD.

  1. Thank the person who nominated you and provide a link to their blogging site.
  2. Answer the 11 questions given to you.
  3. Nominate between 5-11 other bloggers.
  4. Ask your nominees 11 questions.
  5. Notify your nominees once you’ve uploaded your post.

Thank you once again Sonal. Here are the answers to your questions;

  1. If you want to be a great writer, you have to be a great reader. Do you agree to this?

Ans: Yes I agree to this. You can’t just wake up one day and decide to be a writer without being an avid reader. To be a writer, you have to be versatile.

2. What’s the motive of your blog?

Ans: The motive of my blog is to Inspire, encourage and share ideas with individuals out there in the world.

3. Give two good and two bad habits of yours.

Ans: For my good habits, I’ll say;

  • I am an habitual reader.
  • I have a stubborn willingness to never give up. To not be limited by circumstances and situations around me.

Well, I’ll say that I have only one bad habit, and that is getting irritated easily.

4. According to you, what defines a writer?

Ans: I believe, that what defines a writer, is the content of her write up that expresses her depth of knowledge.

5. Would you travel or rather read a book?

Ans: I’ll prefer to do both. In the sense that, wherever I travel to, I’ll carry a book to read instead of staying at home reading it.

6. What’s your favourite genre?

Ans: My favourite genre, in accordance to reading should be Fiction.

7. How are you spending your time this lockdown?

Ans: Blogging, reading and watching movies. I also try to exercise a bit.

8. Which is your favourite book?

Ans: I can’t say, because I’ve read many.

9.What would you do, if you get an extra day a year?

Ans: I don’t think I need another extra day a year. I believe the 365 days given to us by God is enough for me to do what I want to do.

Thank you once again Sonal for nominating me♥♥♥♥.

MY NOMINEES.

Once again, I nominate all my followers and fellow bloggers out there.

MY QUESTIONS.

I’ll like to make use of the questions sonal asked me. Feel free to accept and answer them.

Congratulations!!!!★★★★★★★★★★★★

23 replies on “LIEBSTER AWARD.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s