Categories
Uncategorized

THE VINCENT EHINDERO AWARD!!!!!

Hey guys, I’m sorry this is coming late. I’ve been nominated for my first Vincent Ehindero award by Hemalatha Ramesh. Thank you so much Hema. She’s a talented and an amazing blogger. Check out her site https://frameofsoul.home.blog. I hope you like it just as I do.

RULES

  1. Thank the person who nominated you and provide a link to their blog.
  2. Make a post of the award(with a photo of the logo).
  3. Post the rules.
  4. Ask 5-10 questions of your choice.
  5. Nominate 10-30 bloggers (or more) and notify them.

Thank you once again Hema. Here are the answers to your questions.

1. What gave you the push to start blogging?

Ans: I read a book about it that inspired me to start off.

2. Are you proud of the progress you’ve made so far? If not, why?

Ans: I am proud of the progress I’ve made so far.

3. Is blogging a profession or a hobby for you?

Ans: I’ll say both.

4. Where do you see yourself in the next five years?

Ans: I see myself as a more experienced, matured and successful blogger.

5. What advice would you give to someone who wants to start a blog to make money.

Ans: Focus on building up your traffic first. It takes a while before you can think of making money.

6. Where do most of your views come from?

Ans: India,the United States, the UK and my home country.

7. What’s your post frequency?

Ans: I can’t really say.

8. Are you doing the most when it comes to fulfilling the demands of your niche?

Ans: Yes, I believe I am.

9. How many friends have you made from blogging?

Ans: I’ve made a lot.

10. Do you ever regret any of your posts? If the answer is yes, why?

Ans: No, I don’t.

Thank you once again Hema for the nomination♡♡♡♡♡♡♡♡

MY NOMINEES.

I nominate all my followers and fellow bloggers out there. Feel free to accept it♥♥. Congratulations!!!!

MY QUESTIONS

I’ll like to make use of the same questions Hema asked me.

Happy Blogging☆☆☆☆

28 replies on “THE VINCENT EHINDERO AWARD!!!!!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s