Categories
Uncategorized

Liebster award 2.

Hello guys, i hope everyone is having a nice day. I was just nominated for my second liebster award by Lifestyle season blogπŸŽ‰. Thank you so much. Do check out her amazing blog: http://lifestyleseason.wordpress.com. I hope you like it as much as I do.

Rules to the liebster award:

  1. Thank the person who nominated you and provide a link to their blog.
  2. Answer the questions given to you.
  3. Nominate other bloggers.
  4. Ask your nominees questions you would like to know about them
  5. Notify your nominees once you’ve uploaded your post.

Thank you once again Lifestyle season blog. Here are the answers to your questions;

  1. What’s your favorite animal and why?

Ans: I don’t think i have a favorite animal yet.

2. What’s your favorite topic/s to write about?

Ans: I’ve got many favorite topics that I like to write about.

3. If you could live anywhere in the world, where would you want to live and why?

Ans: Well, I’ve got a lot of dream destinations, but I’ll go with Carlifornia in the U.S. Why would I like to live there? I’ll say because of its ambiance.

4. What’s your favorite drink?

Ans: Water.

5. Sweet or savory foods?

Ans: Savory foods.

6. Favorite holiday you’ve been on.

Ans: I can’t really say.

7. 5 things you use everyday.

Ans: My toothbrush😁, my phone, my pen, a piece of paper and my laptop (Not every time though).

8. Favorite treat.

Ans: I don’t really have a favorite treat.

9. How long have you been blogging?

Ans: I’ve been blogging for some months now.

10. What’s your favorite thing about blogging?

Ans: It helps me to connect and share ideas and opinions with fellow bloggers like myself. It also helps me to share my views on life experiences and life issues going on in the world.

Thank you once again Lifestyle season blog πŸŽ‰πŸŽ‰ πŸŽ‰.

I would like to make use of the same questions from lifestyle seasons blog. I nominate all my followers and fellow bloggers out there. Feel free to accept it. Happy blogging everyone πŸ˜‰.

61 replies on “Liebster award 2.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s